Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 21 de Juny del 2024

Dels 1.626 alumnes de segon d’ESO dels instituts de Banyoles que des del 2010 s’han sotmès a l’electrocardiograma inclòs en una prova pilot, a només set (un 0,43%) els han detectat alguna patologia. A aquests joves els va tractar seguidament un especialista i, en un cas, es va haver de recórrer a una intervenció quirúrgica. A tots set se’ls continuen fent controls. Els responsables de l’estudi consideren que la incidència és baixa i que molt probablement es pot extrapolar a totes les comarques de Girona.

Aquestes són les xifres del balanç dels primers set anys del projecte de detecció precoç de cardiopaties que s’ha fet al Pla de l’Estany, realitzat per l’Institut de Recerca Biomèdica de l’hospital Josep Trueta.

Descobriu-ne més fent clic aquí. 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies