Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 13 de Juny del 2024
El Departament d’Ensenyament ja ha atorgat 84.049 ajuts de menjador, un total de 15.890 més que a l’inici de curs del passat any. Del total dels ajuts concedits a data d’avui, un total de 17.898 corresponen al 100% de la beca i la resta, 66.151, cobreixen el 50% del cost del menjador. El passat curs 2015-2016, Ensenyament va destinar més de 46 milions d’euros, amb més de 85.000 ajuts concedits a finals de curs.
Aquest increment de beques respecte el passat curs és possible a causa de la modificació dels llindars econòmics d’accés als ajuts, que aquest curs inicia l’equiparació cap al llindar de la pobresa establert a l’Idescat. Una mesura aprovada pel Parlament de Catalunya a partir de la resolució 11/17 i que permet a més famílies accedir als ajuts. Enguany també s’ha introduït una modificació, que és l’eliminació del tram flexible per a les sol·licituds que superaven el llindar però que rebien ajuts addicionals a decisió dels consells comarcals.
Llegiu-ne més fent clic aquí.
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies