Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 13 de Juny del 2024
El Departament d’Ensenyament ha acollit la presentació del llibreEnsenyar i aprendre llengües en un model educatiu plurilingüe, coordinat per Mònica Pereña, subdirectora general de Llengua i Plurilingüisme del Departament. El llibre presenta,  a través de diversos capítols escrits per persones lligades a l’àmbit educatiu i lingüístic, les metodologies i estratègies per ensenyar i aprendre des d’un enfocament plurilingüe i intercultural  i per a la pràctica docent.
S’hi analitza la gestió de la diversitat lingüística i el seu paper en el model d’escola catalana, a través del el tractament integrat de les llengües i els continguts fent èmfasi en programes com el d’immersió lingüística, l’ensenyament de les llengües estrangeres des de les àrees o les matèries o l’acollida lingüística de l’alumnat de procedència estrangera, entre d’altres.
Llegiu-ne més fent clic aquí. 
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies