Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dissabte 20 de Abril del 2024

Un veí de Sant Esteve de Palautordera ha deixat en herència prop d’un milió d’euros al municipi a canvi que s’inverteixen en l’ensenyament de la música en aquest poble de la falda del Montseny. El llegat de Jaume Puig i Arabia s’ha repartit a parts iguals entre l’Ajuntament i la Generalitat.

El veí va fer constar en el testament, de l’any 2014, que deixava en herència 400.000 euros en comptes corrents i tres immobles: la masia Can Pujolet, de Sant Esteve, que és on va néixer; un habitatge al passeig del Remei de Santa Maria de Palautordera; i un estudi a Barcelona. La venda de les propietats s’ha traduït en 490.000 euros per invertir en l’aprenentatge de la música.

Descobriu-ne més fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies