Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dilluns 15 de Abril del 2024

Milió i mig d’estudiants s’han acomiadat de la calma de les vacances per iniciar una nova rutina marcada pels horaris escolars, els deures i les activitats extraescolars. De res a tot. De dilluns a divendres i fins a Nadal, infants de 3 a 12 anys aniran a les seves escoles de 9 a 17 h, i els adolescents, de 8 a 15 h, a l’escola pública. Descansaran dues setmanes a l’hivern i deu dies per Setmana Santa fins a l’estiu.
Aquest és el millor calendari? Haurien d’incloure pauses en els trimestres com fan altres països? Caldria allargar o escurçar els dies lectius? Convé algun canvi d’horari que alleugereixi l’estrès? Els experts qüestionen l’organització d’aquests temps els eventuals canvis provoquen tants recels pedagògics, laborals i familiars que el debat acaba oblidant el que hauria d’estar en el centre: el benestar dels nens.

Aquestes i més respostes les trobareu fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies