Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 30 de Maig del 2024

David Bueno és un científic que cada dia se submergeix al cervell humà per desxifrar-lo amb un objectiu: si comprenem com funciona podrem millorar coses tan importants com la manera d’ensenyar a les escoles. Per aquest genetista, investigador i divulgador, la neurociència ens obre les portes a una nova forma d’entendre l’aprenentatge: a partir de les emocions.

Neixes lliure; ser lliure està inclòs en el pack humà.” Aquesta frase seva contradiu els qui pensen que la genètica ho condiciona tot?
Els contradiu parcialment. La genètica importa bastant però no ho és tot, ni de bon tros. I de fet el mateix pack de la genètica comporta que siguem lliures.
Llegiu-ne més fent clic aquí
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies