Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 14 de Juliol del 2024
El curs escolar 2017-2018, que començarà el proper 12 de setembre, disposarà de 5.514 noves places de personal docent. Amb aquest increment de plantilla respecte l’any passat, seran en total 71.175 les places que Ensenyament posarà a disposició per a fer front al nou curs. La consellera d’Ensenyament, Clara Ponsatí, ha destacat que “iniciem el  curs amb optimisme. Millorarem l’equitat on sigui necessari i enfortirem el sistema millorant la innovació. El que hi ha al cor del sistema són els nois i noies i el seu èxit escolar determinarà  el seu èxit a la vida i això serà el nostre èxit com a país”. Així ho ha exposat la consellera d’Ensenyament aquest matí en roda de premsa de presentació de l’inici de curs.
S’incrementa també la xifra d’alumnat, amb una previsió d’1.562.780 alumnes matriculats, fet que suposa un increment de 2.700 respecte el curs anterior. De fet, en la majoria d’etapes es dona una disminució d’alumnat, a excepció de l’educació secundària obligatòria, que creix en més de 18.000 alumnes.
Llegiu-ne més aquí
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies