Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 21 de Juny del 2024

El secretari d’Estat de Cultura, Fernando Benzo, va destacar ahir la necessitat de dedicar, a l’escola, el mateix temps a la lectura que el que s’empra en l’Educació Física ja que «es posa molta obstinació a fer que els nois facin esport» però també necessiten un «entrenament cultural».
El secretari d’Estat va assenyalar que no es tractaria d’una assignatura específica sinó que els estudiants dediquin un temps a l’escola a llegir de forma «transversal» a totes les assignatures.
Segons el secretari d’Estat de Cultura, cal «reaprendre a llegir» a Espanya, objectiu que perseguirà el Pla de Foment de la Lectura que s’emmarca en el futur Pla Cultura 2020, anunciat pel ministre d’Educació, Cultura i Esport, Íñigo Méndez de Vigo, al Congrés dels Diputats.
Llegiu-ne més fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies