Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 20 de Juny del 2024

Les proves externes de tercer de primària -convocades del 5 al 16 de març i a les que estan convocats 81.161 alumnes de 2.999 centres- tornen a començar envoltades d’una forta crida al boicot per part de la FaPaC, la Xarxa d’Escoles Insubmises (XEI), l’Assemblea Groga de Gràcia i el MUCE. És el quart any consecutiu que aquestes entitats demanen a famílies i centres escolars desobediència per a aquestes avaluacions, -així com per a les de sisè de primària, que seran al maig, i a les de quart d’ESO, que van ser el passat mes de febrer.

Igual que anys anteriors, aquestes entitats denuncien que les proves per avaluar el nivell acadèmic tal i com estan configurades actualment són “instruments per consolidar sistemes educatius basats en la competició”, segons resava el comunicat de premsa que la FaPaC va fer públic el 14 de febrer. També qualifiquen l’estandardització de les proves, que no són sensibles a la situació de cada infant, com a “reduccionista” i asseguren que deriven a no educar els joves, sinó a “ensinistrar-los” per a superar els exàmens que consideren “imposats”.

Descobriu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies