Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dilluns 15 de Abril del 2024

Amb el DNI no n’hi ha prou per demostrar que ets major d’edat. Encara que hagis complert els divuit anys, encara que visquis sol, acabis d’aprovar el carnet de conduir i puguis comprar alcohol, encara no ets madur. I no perquè ho diguin els teus pares: ho diu el teu cervell.

“La maduració cerebral és un procés continu”, explica Juan Lerma, exdirector de l’Institut de Neurociències d’Alacant (CSIC-UMH). Quan naixem ja tenim totes les regions cerebrals i pràcticament totes les neurones que necessitarem en la vida adulta. El pas del temps modifica les connexions que uneixen aquestes cèl·lules nervioses i les refina perquè la transmissió de la informació sigui més eficient, en un procés que es perllonga fins a la vellesa.

Llegiu-ne més fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies