Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 13 de Juny del 2024

El Carles fa quasi 15 anys que va al cau. Aquest dissabte, però, és un dia diferent per ell: és el seu primer dia com a cap. “Abans de començar estava molt nerviós, sabia que havia arribat el dia de canviar d’etapa” explica. Aquest jove forma part de l’Agrupament Escolta i Guia Anselm Albareda de Barcelona. Va entrar-hi com a infant, al grup de Llops i Daines, i ara és monitor del mateix grup d’edat, de 8 a 11 anys, per això afirma que “fins que ets cap no t’adones de la importància que tens pel nen i de la relació tan especial que es crea”.

Ell i els altres monitors voluntaris fa més d’un mes que preparen l’inici de curs. Repartir l’equip de monitors, preparar activitats, planificar el curs, fer inscripcions, comprar material, revisar com han anat els campaments d’estiu… molta feina però cap remuneració econòmica. Segons la Fundació Ferrer i Guàrdia, cada monitor dedica, de mitjana, unes vuit hores a la setmana a l’esplai o el cau. Tot això, de manera voluntària.

Llegiu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies