Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dissabte 20 de Abril del 2024

Els alumnes catalans van ser, entre les comunitats amb llengua cooficial, els que millor nota mitjana van treure en Llengua Castellana i Literatura en l’última convocatòria de Selectivitat, i el nombre d’aprovats està per damunt de la mitjana estatal.

Es reflecteix així en la recent estadística del Ministeri d’Educació “Proves d’Accés a la Universitat 2017”, on es comprova que els alumnes catalans que es van presentar a la convocatòria ordinària (juny) van obtenir una nota mitjana de 6,41 en l’assignatura troncal o obligatòria de Llengua Castellana i Literatura.

La mitjana nacional d’aquesta nota va ser 6,45 i els estudiants de les altres autonomies amb llengua cooficial van treure menys nota i pitjor que la dels catalans.

A Balears els alumnes van obtenir una nota mitjana en Llengua Castellana i Literatura de 5,64; els bascos 6,03; els valencians 6,17; i els gallecs de 6,34.

Les dades conclouen també que els alumnes catalans se situen en el lloc novè, entre les disset comunitats autònomes, en la nota mitjana en Llengua castellana i Literatura de la passada Selectivitat.

Llegiu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies