Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 20 de Juny del 2024

Durant els mesos de juny i juliol de 2016 s’han dut a terme 3 seminaris de treball amb diferents membres de la comunitat educativa. L’objectiu era l’elaboració d’un document que afavoreixi el consens al voltant del marc horari escolar. Previ hi havia hagut un debat mantingut al mes de gener al voltant del model de jornada escolar. En aquell debat es van apuntar unes idees, propostes, dubtes, que van ser el punt de partida per organitzar els seminaris posteriors.
El resultat és aquest document que, finalment, esdevé un nou punt de partida per poder continuar el debat i redactar un nou document que serveixi d’acord en el Marc Unitari de la Comunitat Educativa. No és, doncs, el document definitiu que han de subscriure. És la recopilació que fa el Jaume Carbonell de les aportacions realitzades.

Podeu accedir al document des d’aquí: L’educació a temps complet

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies