Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

No sabem si estem d’acord, però hem de treballar per estar-ho. L’escola que necessitem no és la mateixa que hem tingut fins fa poc. L’escola dels últims 200 anys és insuficient. Necessitem una escola transformada per la societat líquida, desigual i en permanent i accelerat canvi.

Hem d’afrontar canvis rellevants, capaços de renovar l’essència i l’ànima de l’escola, orientant-la cap a una escola nova, activa, essencialment educativa i formativa. Per això la innovació no és una opció, és una obligació i ha de ser un objectiu permanent i irrenunciable. És responsabilitat de tots prendre consciència d’aquesta necessitat, però de manera molt especial dels governs.

Llegiu-ne més fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies