Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

El Consell de l’Audiovisual de Catalunya (CAC) ha enviat un escrit a la fiscalia de Catalunya en el qual denuncia quinze continguts d’internet que inciten a la mort per suïcidi i són susceptibles d’un delicte tipificat en el Codi Penal, segons va explicar ahir el president del CAC, Roger Loppacher, en la presentació d’un informe sobre la presència a la xarxa de continguts de risc sobre el suïcidi. L’organisme regulador s’ha dirigit també als proveïdors d’internet i els ha demanat que els retiri de manera immediata.

Es tracta de sis vídeos al portal YouTube, quatre blogs, dos webs, dos fòrums i un compte de Twitter. Els vídeos denunciats en l’escrit que el CAC va enviar a la fiscalia divendres passat han tingut un total de 4,2 milions de visualitzacions i el compte de Twitter té 16.700 seguidors.

Llegiu-ne més fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies