Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

Tenir la parada de l’autobús just davant la porta no és sempre un avantatge. Especialment si es tracta d’un autobús turístic i el lloc de destinació és una escola amb més de 1.100 alumnes i un servei d’autocars per portar-los a la piscina o d’excursió. Aquesta és la situació que es viu, des de finals de novembre, a l’Escola Dominiques de l’Ensenyament, al carrer Mallorca a l’altura de Nàpols, on conviuen els autocars que transporten alumnes amunt i avall i dues línies turístiques d’autobús, la privada del Barcelona City Tour i la del bus turístic oficial. Des que l’Ajuntament va implementar, amb vista a la campanya de Nadal, els canvis de circulació al voltant de la Sagrada Família per establir-hi noves mesures de seguretat, aquestes dues línies han deixat de tenir parada just davant el temple i han passat a tenir-la davant una de les portes de l’escola.

El que s’ha fet és tallar el trànsit al carrer Sardenya entre Provença i Mallorca mentre duri el mercat de Nadal de la Sagrada Família, que està previst que s’allargui fins al 23 de desembre, i, per això, ara els busos s’han desplaçat del carrer Sardenya a Nàpols. “Es munten uns embolics de trànsit que Déu n’hi do”, assegura la directora del centre, Maite Millat, que diu que els problemes s’acumulen, sobretot a l’hora de les sortides de classe, però també quan hi ha autocars recollint alumnes per anar d’excursió o per portar-los a la piscina. “Portem a la piscina els nens de P3, P4 i P5, i ara és tot molt més complicat perquè els autocars no tenen lloc”, resumeix la directora, i assegura que els autocars escolars ja han rebut dues multes des que conviuen amb el servei turístic.

Descobriu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies