Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 23 de Juny del 2024

D’aquí prop d’un any tota persona que vulgui informació sobre recursos educatius relacionats amb l’educació inclusiva i, més concretament amb alumnes amb síndrome de Down, ho podrà fer gràcies a la plataforma web que la Coordinadora Síndrome de Down de Catalunya té en fase de disseny. El projecte per a aquesta novedosa plataforma digital va ser escollit en la passada edició de Territoris Solidaris, una iniciativa de BBVA.

En el cas de la Coordinadora Síndrome de Down haver estat escollits els suposa disposar d’un finançament de 10.000 euros que destinaran a aquest projecte que tot just està en fase de creació. Així ho explica la directora de la Coordinadora Síndrome de Down de Catalunya, Úrsula Reales. “Hem començat a reunir-nos amb els tècnics per dissenyar com ha de ser aquesta plataforma”, assegura Reales, que anuncia que en el nou web hi haurà una part més fixa, amb consells, suggeriments, notes perquè qualsevol persona pugui adaptar el material a les necessitats d’un alumne particular, i un altre apartat amb enllaços de llocs oficials que donin informació sobre educació inclusiva. Per altra banda, també hi haurà un fòrum per intercanviar preguntes i consells, i finalment, en una altra secció es trobarà material adaptat que podran aportar persones que ja hagin treballat amb alumnes amb necessitats. “Si hi ha un professor d’història que ha adaptat la Guerra Civil espanyola, ens serà molt útil”, afegeix Reales.

Llegiu-ne més fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies