Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimecres 24 de Juliol del 2024

La plataforma ‘online’ Parentalis, impulsada per Suara Cooperativa iadreçada a famílies amb infants, ha posat en funcionament un nou servei d’assessorament familiar a distància. Aquest servei, totalment confidencial i privat, ofereix consultes a través de telèfon i de videoconferència amb l’objectiu de brindar suport en els conflictes i les petites disputes que formen part del dia a dia de la família i de la seva convivència.

L’assessorament familiar de Parentalis és atès per pedagogs i educadors. El projecte neix per donar resposta a aquelles famílies que tenen dubtes en l’educació dels fills, que volen millorar les relacions familiars, resoldre els conflictes, millorar la comunicació i la comprensió dels fills, rebaixar el neguit que mares, pares i fills poden patir, conèixer noves maneres d’enfocar les rebequeries o de posar límits i tenir noves eines per saber reaccionar davant situacions imprevistes.

Descobriu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies