Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 13 de Juny del 2024

“Hem passat d’un estil de criança dels fills molt autoritari a una permissivitat extrema, i això provoca una manca de contenció emocional”. “Els professionals han d’ensenyar els pares a ser afectuosament ferms”. Claudi Camps.

En la commemoració del Dia de la Salut Mental i, amb motiu de la jornada, s’ha desenvolupat a la demarcació de Girona una setmana d’activitats sota el títol de La prevenció, la clau de l’equilibri.

Per què és important la prevenció en matèria de salut mental? Què passa amb aquests nens i joves amb trastorns de conducta? Quin impacte té el model de societat actual? Aquestes i més respostes les trobareu a l’entrevista a en Claudi Camps, psiquiatra al parc hospitalari de Salt. Accediu-hi fent clic aquí!

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies