Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dissabte 13 de Abril del 2024

“Als mestres ens ha servit per conèixer millor els nostres alumnes, els seus desitjos i les motxilles que porten a sobre, ja que a vegades no sabem ben bé què hi ha al fons”. Els alumnes de P4 fins a 6è de primària d’una escola de Barcelona, amb la col·laboració de Catorze (i havent estat informats que sortiria publicat), han explicat i dibuixat quins són els seus desitjos de cara al 2018.

La voluntat ha estat ben clara: veure com per educar cal escoltar allò més profund dels infants, des de les seves il·lusions fins a les seves pors (algunes d’un pes grandiós). I que és així com, tant els mestres com els pares com tothom, els podrem conèixer i acompanyar millor. Una de les professores ens ho explica: “L’experiència ha estat molt interessant a nivell educatiu, ja que els nens i les nenes han pogut expressar el que sentien d’una forma lliure. Recomanaria aquesta activitat al cent per cent a altres escoles, tant per estimular la capacitat d’escriptura de l’alumnat com per potenciar que expressin les seves emocions. Això pot afavorir la seva estabilitat.”

Descobriu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies