Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimecres 22 de Maig del 2024

L’educació contribueix al desenvolupament integral de cada persona. Aprendre a aprendre, aprendre a fer i aprendre a ser són tres components que garanteixen un desenvolupament humà sòlid i equilibrat. Els nens i les nenes han d’aprendre des de petits a assumir responsabilitats i a construir la seva dimensió personal i social, el pensament, el sentiment i l’acció perquè siguin autònoms i capaços de prendre decisions i elaborar judicis.

Aprende a ser, de Grup Promotor Santillana, vol ser un instrument al servei del creixement integral dels joves lectors. El projecte, amb text de Francesc Torralba (doctor en Filosofia i Teologia de la Universitat Ramon Llull) i il·lustracions de Pilarín Bayés, consta de 12 històries pensades per als lectors de primària. Cadascuna parteix d’una pregunta o situació relacionada amb l’autoconeixement, els valors, l’espiritualitat, la filosofia: Qui soc?, Saps perdonar?, Vèncer la por, Què és la mort?, Què hi faig, aquí?, Soc lliure? En els diferents títols, mitjançant diverses històries unides per uns mateixos protagonistes, s’afronten qüestions difícils de tractar que tenen relació directa amb el desenvolupament emocional, moral i espiritual dels infants.

Llegiu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies