Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dissabte 20 de Abril del 2024

La quarantena d’alumnes que cursen 3r d’ESO a l’Institut La Valira de la Seu d’Urgell han creat una aplicació per a dispositius mòbils que ajuda a identificar una quinzena d’ocells que tenen el seu hàbitat a la capital alturgellenca. Tot plegat, és el resultat d’un projecte interdisciplinari del centre en què hi han estat treballant durant deu dies, abans de les vacances nadalenques, i del qual n’ha sorgit Flying, disponible pels usuaris del sistema operatiu Android.

La intenció és donar a conèixer l’existència d’aquesta app entre els veïns i veïnes de la ciutat i demanar a l’oficina de turisme que la divulgui també entre els visitants. A més, també s’està pensant en la possibilitat de continuar-la desenvolupant i poder-hi incorporar, entre d’altres, un sistema de geolocalització.

Descobriu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies