Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dilluns 15 de Abril del 2024

Així ha aparegut aquest dilluns el mur de l’Institut El Palau, de Sant Andreu de la Barca. Amb pintades en què es qualifica de nazis tots els professors del centre acusats per la Fiscalia d’humiliar fills de guàrdies civils.

L’únic professor del claustre que ha parlat públicament del conflicte és Josep Lluís del Alcázar, que també és delegat de CGT de l’institut El Palau, demana que es faci pública la versió dels fets recollida en l’informe de la Inspecció d’Ensenyament, que segons ell exculparia els professors.

“Per què s’està amagant aquest informe d’Inspecció? Quan a nosaltres ens consta, ens van confirmar com a sindicat, com a CGT, que a l’informe es diu que no hi ha cap indici. Hem demanat, doncs, que es faci públic. Es vol alimentar la confrontació, al centre i mediàticament, aquest sembla l’objectiu.”

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies