Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 20 de Juny del 2024

Álvaro Bilbao és neuropsicòleg i autor del llibre ‘El cervell del nen explicat als pares’, però “sobretot m’agrada dir que sóc pare”. En la seva ponència, ens va voler brindar quatre idees fonamentals per ajudar els nostres fills a cuidar la seva cervell. L’amor, que no hem de confondre amb la sobreprotecció, l’exercici físic per oxigenar bé el cervell, la nutrició neurosalusable i la gestió de l’estrès i l’autocontrol són les claus que ens brinda aquest neuropsicòleg que considera que si ensenyem a tenir cura del cervell tindrem fills més feliços. Per això, Álvaro Bilbao ofereix informació pràctica a la seva pàgina web perquè tots els pares i mares puguin aprendre a educar amb el cervell en ment.
La seva intervenció va començar amb un contrast: “Tots ensenyem pautes bàsiques d’higiene corporal i higiene dental. I no obstant això la majoria de pares tenen molt poca idea sobre com poden cuidar l’òrgan més important dels seus fills: el cervell.”

Llegiu-ne més fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies