Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 19 de Abril del 2024

Un estudi fet amb nens i nenes de 39 escoles de Barcelona demostra que la contaminació elevada també té efectes perjudicials a curt termini.

Els nivells de contaminació no només tenen efectes en les capacitats cognitives a llarg termini. També tenen un impacte immediat en el nivell d’atenció. Així ho ha demostrat un equip d’investigadors dirigit per Jordi Sunyer, cap del programa de Salut Infantil de l’Institut de Salut Global de Barcelona (ISGlobal).

Fa dos anys, un altre treball dirigit per Sunyer demostrava que el desenvolupament cognitiu dels nens que van a escoles pròximes a vies amb alt nivell de trànsit i, per tant, exposats a alts nivells de contaminació es veu alentit. Però ara van voler comprovar si hi havia efectes a curt termini.

Llegiu-ne més des del següent enllaç

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies