Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Divendres 21 de Juny del 2024

La regidoria de Cultura de l’Ajuntament de Reus ha convocat un concurs adreçat a l’alumnat de sisè de primària de les escoles de la ciutat per seleccionar la imatge del cartell de la festa major de Sant Pere 2017. Els grups classe de sisè de la ciutat que vulguin participar en aquest concurs poden presentar els seus treballs fins al dia 6 d’abril, a les oficines de la regidoria de Cultura.

La convocatòria d’un concurs escolar per escollir el cartell de la festa major de Sant Pere és fruit d’una proposta sorgida del Consell d’Infants Ciutadans de Reus, un organisme consultiu integrat per escolars que cada any treballa sobre un tema concret i elabora durant el curs un seguit de propostes que s’eleven al ple.

Llegiu-ne més fent clic aquí. 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies