Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 16 de Juny del 2024

La conselleria d’Educació de l’Ajuntament de Tarragona i l’Institut Vidal i Barraquer han signat un acord de col·laboració per desenvolupar projectes de l’Anella Verda de Tarragona, que elaboren els alumnes del Cicle Formatiu de Grau Superior d’Animació Sociocultural i Turística de l’Institut Vidal i Barraquer, com poden ser vídeos, rutes amb wikiloc, dossiers pedagògics, etc.

A l’acte de signatura hi ha assistit professorat i alumnat del projecte, el conseller d’Educació, Francesc Roca, el director de l’Institut Vidal i Barraquer, Narcís Castanedo, i els directors de l’Institut Tarragona, Borja Boada, i de l’Institut Els Pallaresos, Xavier Martínez, que el proper mes prendran el relleu del projecte de l’Anella Verda en el servei comunitari de 3r d’ESO que han de fer els seus alumnes.

Descobriu-ne més des del següent enllaç

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies