Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

Els experts adverteixen que l’autisme no és cap malaltia. Defineixen el trastorn com una “condició humana”, ja que acompanya les persones des del naixement fins a la mort. No té cura. En els darrers anys estan desenvolupant mètodes nous per tractar aquest trastorn –que afecta un nen de cada 150 a escala mundial– i millorar la qualitat de vida dels qui en pateixen.

Coincidint amb el Dia Mundial de Conscienciació de l’Autisme, la psicòloga infantojuvenil Marta Selva, que exerceix al centre Lopsi de Manresa i a l’hospital Quirón de Barcelona, explica el mètode de la home therapy. “Fins fa poc, els professionals ens centràvem en la feina de despatx. Però arriba un punt en què et planteges si el que aprenen aquí és funcional, si realment ho podran aplicar a la seva rutina”, explica.

Descobriu-ne més fent clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies