Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimecres 22 de Maig del 2024

Els passats 3 i 6 de juliol van tenir lloc a l’Espai Josep Bota els actes de cloenda del curs 2016-2017 adreçats a les direccions dels centres educatius de la ciutat. En el marc de les dues jornades es va fer un homenatge als directors i directores que es jubilen aquest curs 2016-2017 i als que s’incorporen al càrrec el proper curs 2017-2018.

3 de juliol: acte de cloenda adreçat a les direccions dels centres que ofereixen estudis potsobligatoris

La primera de les dues jornades de cloenda, el dia 3 de juliol, va estar adreçada a les direccions dels instituts de formació professional, centres educació d’adults, centres d’ensenyaments artístics, EOI i direccions dels serveis centrals del Consorci d’Educació.

La jornada va estar presidida per la tinenta d’alcaldia de Drets Socials i vicepresidenta del Consorci d’Educació de Barcelona, Laia Ortiz, i Melcior Arcarons, director general de de Formació Professional Inicial i d’Ensenyaments de Règim Especial del Departament d’Ensenyament. Hi van assistir també la gerent del Consorci d’Educació, Mercè Massa, i el comissionat d’Educació i Universitats de l’Ajuntament de Barcelona, Miquel Àngel Essomba. Durant l’acte va tenir lloc la conferència “Com trobar solucions innovadores als nostres reptes”, a càrrec de Judit Llavina, de la Fundació Empieza Por Educar (ExE).

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies