Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 13 de Juny del 2024

Els camps de refugiats sirians, la desobediència civil com a via per a millorar els sistemes jurídics i polítics dels Estats democràtics, la construcció d’un dron o les transaccions amb la moneda virtual Bitcoin són alguns dels temes dels treballs d’investigació que l’alumnat de Batxillerat presenta aquest dijous, 1 de febrer, a la Universitat de Lleida (UdL). L’11a Jornada R de Recerca, que organitzen l’Institut de Ciències de l’Educació i el vicerectorat d’Estudiants de la UdL, aplegarà uns 700 estudiants de 13 centres educatius al campus de Cappont.

La gran afluència d’assistents ha obligat els organitzadors a desdoblar els grups. Així, cada treball s’haurà de presentar dues vegades, en franges horàries diferents, per tal que tothom pugui assistir a totes les  exposicions. El Centre de Cultures i Cooperació Transfronterera és l’escenari per presentar una trentena de projectes de recerca dels diferents àmbits del Batxillerat (científic, tecnològic i de les matemàtiques; ciències mèdiques i de la salut; humanitats i comunicació; ciències socials; i expressió artística/esports).

Llegiu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies