Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 20 de Juny del 2024

Un total de 20.059 docents s’han inscrit al procés d’oposicions per accedir a les 2.000 places que oferta el departament d’Ensenyament el proper 2018. Això significa que només el 10% dels aspirants aconseguirà superar el procés.

El 80% d’aquestes places, en concret 1.602, corresponen a professors de Secundària, a les quals es presentaran 15.757 persones, un volum que suposa també que aproximadament un de cada deu aspirants accedirà a la plaça.

La intervenció de facto de la Generalitat per la via de l’article 155 no ha impedit que es convoquessin les oposicions promeses pel departament d’Ensenyament després de l’aprovació dels pressupostos de 2017.

El termini per presentar sol·licituds va concloure el 20 de desembre, i el proper pas serà donar a conèixer la llista d’admesos i exclosos: la provisional serà al gener i la definitiva, al març. A partir d’aquí, es donarà inici el mes d’abril al procés de selecció, que conclourà la primera quinzena de juny, segons el calendari d’Ensenyament.

L’allau de sol·licituds per a les oposicions es notarà en algunes especialitats més que en d’altres. Percentatges com el del 6,1% d’accés a Educació Física, 7,48% a Geografia i Història o 5,9% a Orientació Educativa contrasten amb els 12,5% a Tecnologia o 12,7% a Anglès.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies