Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 16 de Juny del 2024

Les pluges monsòniques i les greus inundacions que hi ha hagut a tres països del sud-est asiàtic (el Nepal, l’Índia i Bangladesh) han devastat la vida de milions de famílies. L’Unicef calcula que gairebé 16 milions d’infants i els seus parents necessiten ajuda urgent.

Des de mitjan agost, s’han registrat almenys 1.288 morts i es creu que hi ha més de 45 milions de persones afectades. Moltes zones continuen sent inaccessibles a causa dels danys a carreteres, ponts, vies ferroviàries i aeroports. Les necessitats més urgents dels menors són l’aigua potable, material d’higiene per prevenir la propagació de malalties, menjar i llocs segurs als centres d’evacuació per poder-hi jugar.

L’Unicef és al terreny treballant en estreta col·laboració amb els governs i les organitzacions humanitàries dels tres països per ampliar la seva resposta i respondre a les necessitats immediates dels infants i les seves famílies.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies