Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 30 de Maig del 2024

Nou pas en el procés per canviar la denominació de l’institut Joaquín Bau de Tortosa. S’acoten les propostes. En total, hi ha 14 opcions, entre què figuren Felip Pedrell, Mossèn Manyà, Manuel Pérez Bonfill, Mercè Pla, Federico Mayor Zaragoza, Gerard Vergés, Dertosa, Iberus i Blau. També Enriqueta Ferrús, Ricard Salvat, Illa de Gènova, Ramon Llull i El Port.

Segons informa l’institut, l’AMPA enviarà un correu electrònic a tots els socis per donar a conèixer les propostes presentades i, els qui ho desitgen, podran fer arribar el nom que més els agradi per traslladar-ho al centre.

Les 14 propostes estan argumentades i també s’adjunta el referent normatiu que regula la denominació específica dels instituts d’educació secundària.

Descobriu-ne més fent clic aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies