Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

Hi ha un hort a Sant Cugat floreix. Un hort que a l’estiu, quan tanquen els menjadors escolars, proveirà d’aliment a moltes famílies vulnerables. És l’hort de l’escola Turó de Can Mates, que ha estat dinamitzat per la seva AMPA i que vol ajudar aquelles llars que es veuen perjudicades amb la inactivitat de les beques menjador i sense la seguretat d’un plat que proporcionen els dinars als centres escolars durant els mesos de vacances.

Aquest projecte solidari, que proporciona una cistella setmanal de fruita i verdura ecològica de temporada amb una cooperativa agrícola local, ha estat un dels guanyadors pels Premis FAPAC. Aquests guardons han reconegut, per sisè any consecutiu, el treball realitzat per les AMPA de Catalunya per les seves tasques solidàries, participatives i impulsora de l’èxit educatiu.

Així, l’AMPA Turó de Can Mates, ha estat guardonada amb el premi AMPA Solidària; per la seva banda, el Premi Tothom a l’AMPA ha estat per l’escola Sant Llàtzer, de Tortosa, pel projecte Divendres Compartit. Es tracta d’un espai de convivència entre tota la comunitat educativa del centre. Entre l’equip directiu i les mares i pares de l’AMPA es dinamitzen les tardes de divendres obrint les portes a totes les famílies i creant espais de relació, cohesió i participació.

 Llegiu-ne més aquí
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies