Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dissabte 13 de Abril del 2024

Seminari Educació a Temps Complet

2 i 9 de març de 16:30h a 19:30h

Inscripció gratuïta

Lloc: Av. Drassanes, 3

El seminari vol esdevenir un espai de reflexió,  treball conjunt i aprofundiment en el coneixement d’aquest model, que esdevé una oportunitat per a pensar en la dimensió holística de l’educació, que posa l’infant i adolescent al centre i en el que territori té un paper imprescindible per a vertebrar un sistema que ofereixi oportunitats educatives en clau d’equitat a tots els infants i adolescents. 
 
El seminari forma part de les diferents actuacions que La Federació de Moviments de Renovació Pedagògica de Catalunya conjuntament amb la Gerència de Serveis d’Educació de la Diputació de Barcelona i la Fundació Jaume Bofill estem desenvolupant per a treballar en la construcció d’un model d’educació a temps complet.
Per més informació podeu consultar el següent enllaç: http://www.mrp.cat/inici/e/37/educacio-a-temps-complet
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies