Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

La demanda d’escoles públiques a la ciutat de Barcelona ha superat per primer cop la dels centres concertats. De les 12.760 sol·licituds de places de P3 presentades aquest curs, 6.442 han estat per a centres públics i 6.318 per a concertats. Per tant, el 50,5% de les famílies han escollit la pública i han superat lleugerament el 49,6% que ho van fer el curs anterior.

Aquestes xifres confirmen, segons va explicar ahir el Consorci d’Educació de Barcelona, que hi ha un canvi de tendència en favor de la pública. Aquest any, per donar resposta a les famílies que han quedat sense plaça pública, el consorci ha ofert de manera extraordinària 107 places més als barris de l’Esquerra de l’Eixample, Gràcia i Horta D’aquesta manera es vol donar resposta a les famílies que amb l’oferta inicial havien quedat fora de les escoles públiques del barri.

En alguns casos s’ha aconseguit oferir la plaça ampliant la ràtio fins a 26 nens a tots els centres de la zona i a un centre concertat. També s’han creat tres grups addicionals a les escoles Ferran Sunyer de l’Eixample, que podria passar a ser una tercera línia l’any vinent, a l’escola Pare Poveda de Gràcia i a l’Escola Font d’en Fargas d’Horta-Guinardó.

Descobriu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies