Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 28 de Maig del 2024

Ponents: Jesús Arbues i Joan Gelabert

Data: Dimecres 31 de gener del 2018
Lloc: CRP Ciutat Vella, Placeta del Pi, 2, Barcelona
Hora: 18 a 19:30 hores

Taller introductori a la Realitat Virtual on es presentarà aquesta nova tecnologia i les millors aplicacions. Es mostraran els dispositius i els materials necessaris per fer-la anar i es realitzaran fotos esfèriques i vídeos 360º. També s’explicarà la manera de crear/visitar rutes a partir d’aquestes fotos.

Tindrem oportunitat de conèixer les posibilitats creatives que podem portar a les aules des d’infantil a batxillerat, des de la creació d’espais en realitat virtual fins al ús de programació.

Per treure profit d’aquest taller es recomana que els participants portin en el seu smartphone algun lector de codis QR per poder aprofundir el que es presentarà.

Inscriu-t’hi!

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies