Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

No oblidem que un mòbil, avui, és un ordinador i com a tal té unes prestacions i aplicacions que, en determinades ocasions, en delimiten l’ús als seus usuaris perquè poden representar un risc, ja sigui per l’edat o pels continguts als quals es pot accedir.

Els experts recomanen que l’edat per a tenir un mòbil no sigui abans dels 13-14 anys. La realitat és que cada nucli familiar tria el moment oportú per a dur a terme aquesta acció, ja que cada família i cada infant són diferents i les circumstàncies que es viuen en cada cas tampoc són les mateixes.

No fa gaire vaig anar a una xerrada  dels Mossos d’Esquadra on proposaven una manera de saber si el nostre fill o filla és prou madur per a tenir un mòbil: preguntar-nos si el veiem prou responsable per a fer-se càrrec de les claus de casa. Primer, doncs, podem oferir les claus i, després, el mòbil.

Tenir un dispositiu mòbil amb accés a les xarxes socials és una manera d’obrir les portes de casa teva a persones que, potser, no coneixes i això suposa un risc… Cal estar al cas. Davant d’aquesta situació, abans de regalar un mòbil a un infant, pensem que és interessant que aquest n’estigui informat i se’n faci responsable del seu ús.

Descobriu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies