Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 13 de Juny del 2024
Prop de 400 docents s’aplegaran aquest dissabte durant la desena edició de la Jornada Programa, dedicada a l’intercanvi d’experiències curriculars amb entorns de programació i de robòtica educatives.
Aquesta trobada està especialment adreçada als docents de primària i secundària interessats en l’ús de la programació i la robòtica en els seus entorns d’aula, però també està oberta a altres professionals interessats en la temàtica. Tanmateix, des de fa dos anys, també hi participen alumnes, acompanyats pels seus professors, en la mostra de treballs realitzats per l’alumnat.
10 anys de Jornada Programa
Enguany se celebra el desè aniversari de la Jornada de Programació i Robòtica educatives, aquesta trobada que va ser impulsada per primera vegada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya i el Citilab l’any 2009. Des d’aquesta primera edició, que va reunir una trentena d’apassionats del món de la robòtica i la programació, la Jornada Programa s’ha consolidat com un dels esdeveniments ineludibles per a professors, alumnes i d’altres professionals i interessats en aquest àmbit.
Al llarg d’aquests 10 anys, la Jornada Programa ha experimentat un gran creixement pel que fa a l’assistència i a la presència de ponències i participacions. L’any 2017 va assolir el rècord de participació, unint a més de 400 docents, professionals, alumnes i empreses; tots motivats per l’intercanvi d’idees impulsores d’un futur educatiu innovador.
Llegiu-ne més aquí
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies