Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 14 de Juliol del 2024

Diverses organitzacions socials i sindicals del sector de l’ensenyament (CGT, Intersindical-CSC, UGT, USTEC-STEs, ADIC Ensenyament, ANC i Docents per la República) han constituït la Taula d’Emergència Docent (TED), un espai que pretén unir els professionals de l’educació contra la repressió mediàtica, judicial i policial que pateixen els docents i els centres educatius. En un comunicat, la nova organització diu que ‘s’han creuat alguns límits’ que han posat en estat d’alerta tot el sector, ja que es veuen amenaçats ‘pilars bàsics de l’educació en una societat democràtica’.

Entre les organitzacions constituents de la TED s’ha consensuat una declaració unitària que s’ha fet arribar a tots els centres educatius del país perquè els claustres puguin subscriure-la i iniciar un procés de debat entorn la situació que estan vivint els professionals del sector actualment. La TED considera que es viu una ‘situació d’emergència’ que posa en risc ‘l’espai de confiança que són i han de seguir sent els centres educatius’. Des de la TED es veu amenaçada la llibertat de càtedra i també la llibertat d’expressió.

Descobriu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies