Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 30 de Maig del 2024

Soc la Montse Bragulat i Mainegre, llicenciada en Psicologia per l’UB (Universitat de Barcelona). 

Actualment soc orientadora educativa i cap de departament d’orientació d’un institut de secundària. També tinc anys d’experiència com a professional de SIEI (Suport intensiu a l’escola inclusiva). En total, tinc 10 anys d’experiència en el Departament d’Educació. Tot i que anteriorment, també em dedicava al món de l’educació. 

La Llengua de Signes Catalana (LSC) és una llengua que sempre m’ha motivat i he trobat interessant d’aprendre. Actualment, tinc el nivell A1 de Llengua de Signes Catalana (LSC), fet que m’ha permès poder comunicar-me amb alumnat amb discapacitat auditiva millorant així la meva tasca educativa. Penso que és fonamental aprendre i ensenyar aquesta llengua, actualment tan minoritària en el nostre país. És per això, que des de fa uns cursos, ofereixo una optativa de LSC a l’alumnat d’ESO del meu centre que ajuda a donar visibilitat a aquesta llengua. 

Il·lusionada per ensenyar i transmetre els meus coneixements i experiències per tal de millorar la societat i potenciar la inclusió de les persones que parlen en LSC. 

Si vols fer un primer pas per conèixer el món de la Llengua de signes catalana, apunta’t al meu curs: 

 

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies