Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 23 de Juny del 2024

Més de 4.300 professors i mestres han mostrat el seu suport a la Taula d’Emergència Docent (TED), impulsada per diverses organitzacions socials i sindicals fa dues setmanes, ha informat aquest dijous en un comunicat.

La TED està inicialment impulsada pels sindicats CGT Ensenyament, Intersindical-CSC, la UGT i Ustec·Stes (IAC), i les organitzacions ADIC Ensenyament, la Sectorial d’Educació de l’ANC i Docents per la República, per “donar resposta a la repressió que estan patint els docents i els centres educatius”.

La plataforma ha rebut suports en aquestes dues setmanes de diverses associacions de pares i mares, consells escolars, el Sindicat d’Estudiants dels Països Catalans (Sepc), la Federació de Sindicats Independents d’Ensenyament de Catalunya, les Assemblees Grogues i l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (Aelc), entre d’altres.

Descobriu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies