Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 30 de Maig del 2024
Un total de 203 centres educatius d’arreu de Catalunya han participat enguany a la onzena edició del concurs interescolar The Fonix, que celebra demà la fase final i el lliurament de premis en un acte a l’Auditori International House de Barcelona. L’esdeveniment està organitzat per International House i la Fundació Catalana de l’Esplai en col·laboració amb el Departament d’Ensenyament.
The Fonix té com a principal l’objectiu reforçar la competència plurilingüe de l’alumnat i, especialment, l’aprenentatge de la llengua anglesa, a través del repte lúdic i la descoberta compartida. Alhora, vol contribuir a desenvolupar el pensament crític i reflexiu de l’alumnat per tal que sigui capaç d’aplicar-lo per resoldre problemes de manera creativa i aprofitant els entorns digitals. El concurs es desenvolupa en dues fases: la primera, de caràcter col·lectiu, té lloc dins de cada centre educatiu; i la segona, de caràcter final, en la qual participaran els centres finalistes.
Descobriu-ne més aquí
Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies