Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 14 de Juliol del 2024

El Camp Nou s’erigeix sobre els carrers del barri de Les Corts i desenes de persones es dirigeixen cap a les seves portes. Però no és un dia de partit. Al contrari de les jornades en què hi juga el Barça, el bullici i l’enrenou no sorgeixen de les graderies sinó de l’explanada que flanqueja el camp, uns metres més enllà de l’entrada principal. No s’hi senten càntics d’aficionats, sinó cançons de moda o la veu d’un narrador d’algun espectacle infantil. No s’hi veuen aficionats, sinó criatures amb la cara pintada. És la Festa de la Convivència, que el dissabte passat va conquerir el Camp del Barça en una jornada lúdica contra l’assetjament escolar.

Les criatures que entren al recinte es barregen amb els turistes que venen a visitar les instal·lacions del Camp Nou, moltes de les persones d’aquests dos grups tan diferents venen amb samarretes de l’equip i la llueixen, ja sigui per fer-se la foto de rigor els uns, o per a gaudir de les activitats de lleure que impregnen aquest espai de l’estadi. Però un lleure amb intencionalitat, ja que la festa “respon a la necessitat de donar visibilitat a la problemàtica des d’etapes primerenques i de manera preventiva, perquè per lluitar contra el bullying és cabdal sensibilitzar tota la societat i, especialment, els mateixos infants”, explica Ester Morillas, coordinadora de projectes locals de la Fundació Barça, entitat organitzadora de la Festa de la Convivència.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies