Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dijous 30 de Maig del 2024

L’ARA i la Fundació La Caixa donen 20.000 euros al projecte +Educació d’aquest centre del districte de Sant Andreu

“No se m’acut una missió més lloable, difícil i plena de gent preparadíssima que la d’encarrilar la canalla”. Aquesta frase de Carles Capdevila, director fundador de l’ARA, en un article al diari, resumeix la passió que sentia per l’educació. Ho considerava una arma de construcció massiva, capaç de millorar el món, i tenia especial predilecció per la feina dels mestres i professors, a qui considerava artífexs principals de la missió d’educar i, per tant, de garantir el progrés col·lectiu i la igualtat d’oportunitats. Per això, l’ARA i la Fundació Bancària La Caixa han creat les beques Carles Capdevila ,per premiar amb 20.000 euros un projecte compromès amb l’educació.

Així, la primera beca Carles Capdevila se l’ha endut l ‘Escola La Maquinista, del barri del Bon Pastor, al districte de Sant Andreu de Barcelona, pel seu projecte +Educació, que és un passaport que uneix la vida escolar amb la cultura del barri.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies