Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dissabte 13 de Abril del 2024

80.637 alumnes de 6è de Primària de les escoles catalanes han començat les proves de competències bàsiques aquest dimarts. Per primera vegada, els nens s’han examinat de l’assignatura de Coneixement del Medi Natural.

És una competència considerada bàsica, però no clau. La incorporació d’aquesta nova matèria ha comportat que les proves passin a durar de dos a tres dies.

La nova prova es basa en el “coneixement general”

Segons Joan Mateo, president del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu, la nova prova es basa en el “coneixement general” més que en coneixements associats a matèries que treballen en el medi. També ha explicat que aquesta competència es consolida i que es preveu que se n’afegeixin més.

Llegiu-ne més aquí

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies