Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 16 de Juny del 2024

JORNADES SOBRE COM TREBALLAR PER PROJECTES A SECUNDÀRIA

Els dijous 9 i 23 de març de 2017 de 2/4 de 6 a 2/4 de 9h.

Inscripció gratuïta

Lloc: Sala d’Actes de l’Institut Miquel Biada. Avda. Puig i Cadafalch, 89-99 08303 Mataró

La societat evoluciona i hem de preparar els nostres alumnes per donar respostes innovadores en una societat canviant i en evolució constant. Si el nostre objectiu és afavorir que l’aprenentatge escolar sigui útil per a formar una ciutadania crítica, amb opinió pròpia, autònoma i que siguin capaços de resoldre els nous reptes en cooperació amb els altres, el model que presenta els aprenentatges de manera fragmentada per disciplines s’ha de revisar.

Les Jornades producte de la col·laboració entre el MEM i l’ICE de l’UAB estan plantejades per ajudar a pensar-hi . Està adreçada als equips de docents que veuen necessari treballar de manera interdisciplinària i globalitzada per afavorir l’aprenentatge competencial dels seus alumnes.

Més informació i inscripcions, feu clic aquí.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies