Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimarts 23 de Juliol del 2024

Jornada cloenda Ara és demà del CEC

25 de març

Inscripció gratuïta

Lloc: espais de Cosmocaixa

1a part:   Benvinguda i presentació dels ponents

Intervenció dels ponents:

Lluís Font, president del Consell Escolar de Catalunya i professor titular d’història del pensament contemporani a la Universitat Ramon Llull. Autor de la ponència “Els pilars del sistema educatiu”

Joan Mateo, president del Consell Superior d’Avaluació del Sistema Educatiu i catedràtic de mètodes d’investigació i diagnòstic en educació a la Universitat de Barcelona. Autor de la ponència “L’arquitectura del sistema educatiu”

Francesc Pedró, catedràtic de la Universitat Pompeu Fabra i expert en educació de la Unesco. Autor de la ponència “El centre educatiu”

Miquel Martínez, catedràtic de teoria de l’educació a la Universitat de Barcelona. Autor de la ponència “El professorat”

Neus Sanmartí, catedràtica emèrita de la Universitat Autònoma de Barcelona. Autora de la ponència “L’alumnat”

Col·loqui entre els ponents

2a part:

Debat amb els ponents obert a tots els assistents
Cloenda de la jornada, a càrrec de la consellera d’Ensenyament, Meritxell Ruiz

Inscripcions des del següent enllaç

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies