Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Dimecres 24 de Juliol del 2024

Marta Mata i els Drets dels Infants

19 de novembre

Equip formador: M. Assumpta Baig, Helena Juárez, Patricio de Blas i Joan Soler

Horari: de 10 a 18h.
20 €
Lloc: Cal Mata, Saifores

Cal inscripció prèvia a: Programa i inscripcions

El visionat del documental ens mostra aquesta mestra de mestres parlant d’educació, d’escola pública, de com els infants i els joves han de ser al centre de l’educació, de com cal renovar l’escola, etc.
La presidenta de la Fundació Marta Mata Garriga, M. Assumpta Baig, així comi Helena Juárez i Patricio de Blas, que van treballar amb ella al Consejo Escolar del Estado, parlaran de la seva experiència al costat de la Marta, en moments diferents. Les tres mestres que presentaran les seves experiències a la tarda, pertanyen successivament a l’escola bressol, primària i secundària. Finalment, Joan Soler, catedràtic de pedagogia de la Universitat de Vic, clourà la Jornada.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies