Associació Catalana per la Telemàtica Educativa

  • ACTE - Facebook
  • ACTE - Twitter
Diumenge 16 de Juny del 2024

15 de novembre de 2016

Hackschooling

Formats per a classes innovadores i divertides

Ponent Helena Batlle

A vegades s’ha de canviar el punt de vista per innovar i motivar en un aula.

Es parla molt del Hackschooling i de les seves bonances però poc de com el podem implantar a la classe amb els recursos que tenim. La Helena Batlle va exposar els diferents àmbits en que es mou aquesta tècnica i com el podem aplicar amb els recursos que tenim a les nostres aules, en grans ciutats on els patis de les escoles són places dures amb pressupostos baixos i amb poc marge de temps. Durant la xerrada vam poder veure un cas real aplicat a una escola i els assistents van fer un petit exercici d’analisi de com poden aplicar-lo a les seves classes.

 

Descarreglables

Com a deferència als assistents i a aquells que per un motiu o altre no van poder assitir a la xerrada deixem la presentació en format PDF i la plantilla de l’exercici. Feu clic a sobre de la imatge per descarregar-los.

Aquest lloc web utilitza galetes pròpies i de tercers per tal d'obtenir informació estadística sobre la base de les dades de navegació dels visitants. Si continues navegant entenem que acceptes el seu ús i, en cas de no acceptar la seva instal·lació, hauràs de visitar l'apartat de Política de Cookies , on trobaràs la forma d'eliminar-les o rebutjar-les. ACEPTAR
Aviso de cookies